“Oplev Fanøs natur på to-hjul” – Dagstur all inkl.

Fanø på en dags-cykeltur ”Oplev Fanøs natur på to-hjul”

Få vind i håret og Vadehavet i blodet og oplev naturen med FanøHøjskole. Tilmelding er nødvendig. 

Foreløbig kun den  8. september  2021   – En gruppe på min. 12 kan bestille en tur

Program:

Du kan starte med at tage færgen i Esbjerg 9.50 hvor du går ombord på FanøLinjen.  Se mere om færgen nederst.

Cykelturen starter på havnen i Nordby kl. 10.05 på pladsen ved de to hunde. Dagen på Fanø går fra Nordby ud til nord forbi Kikkebjerg videre til Grønningen og Anker Drømmefanger. Ud til Fanø Bad til vestsiden med en cykeltur på den brede strand og videre ned på midten af Fanø gennem Skovlegepladsen. Efter frokosten kører vi til østsiden med Fuglekøjerne og kommer næsten ud i Vadehavet og kigger ud på Halen med et blik til Esbjerg. Derfra går turen over Engen tilbage til Nordby og skipperbyen og en kop kaffe. Cykelruten på ca. 35 km. Tempoet afpasses efter deltagerne og der er steder hvor vi skal trække cyklen lidt.

Guiderne er med hele dagen frem til ca. kl. 16.30/16.45, hvor turen slutter. Deltagerne er også velkommen til efterfølgende at gå på opdagelse i Nordby på egen hånd. Færgen retur er gratis – og der er afgang hver 20. eller 40. minut afhængig af om det er dag eller aften.

Vægtningen af oplevelserne og rækkefølgen: strand, natur og by bestemmes af, hvordan vejrguderne har bestemt vejret og vindretningen på dagen. Vi har altid øje for en plan B.

Inklusiv: – Forplejningen undervejs er lidt formiddags snack/brød og kaffe, en lokalproduceret to-go frokost & frugt, snapse-smagning og et besøg på et kaffe-sted i Nordby tæt på færgen. Drikkevarer er en vandflaske og en frokost-øl eller vand i det grønne. – Cykelkort over Fanø og andet informationsmateriale uddeles.- Mulighed for at blive hentet i bil ved defekt eller et andet problem.Medbring kun: Cykel, cykelhjelm, fornuftigt VARMT tøj og eventuelt en plasticpose til at sidde på hvis det er fugtigt.Vi har helt sikkert en pumpe og lappegrej og cykelværktøj og solcreme medPrisen er 395 kr.  – børn fra 6 år men under 14 år halv pris. Køb billetTilkøb er cykelleje gennem Fanø Bikes og eventuel aftensmad på dagen og/eller overnatning før eller efter, som vi gerne hjælper med ideer til. Andre drikkevarer mv. er på egen regning.

Vores håb er, at I tager klogere og gladere hjem fra Fanø end da I kom.

Kort og godt,- en hel cykeldag på Fanø med masser af Vadehavsoplevelser, nogle lokale produkter – samt sjov motion og samvær på samme tid.

Mere om færgebilletten: Der er gratis bil p-pladser både ved færgelejet og oppe ved vejen ned til færgen. Cyklen er gratis med færgen og hvis du er 60+ så køb en pensionistbillet. Køb jeres færgebillet på forhånd her: https://www.fanoelinjen.dk/booking#transportGroups så undgår du trængslen ved billetautomaten da billethuset er ubemandet på det tidspunkt.

Har du spørgsmål eller kommentarer så kontakt os

 fanoeplus@mail.dk eller ring på 29 26 25 97.

Vi glæder os til at se jer.

Mange hilsner fra Mads Thybo Hansen FanøHøjskole