“PopUpHøjskole” i uge 26 2022

En Fanø-oplevelse for bedsteforældre og børnebørn  i  2022 i uge 26

Transportmidlet i de 4 dage er cykel og fx en ladcykel til de mindste.

En træt cyklist eller en der har defekt – barn eller voksen, – bliver hentet i bil med trailer, så der er ingen grund til bekymring, hvis man tænker at det måske er lidt for hårdt.

PopUpHøjskolen på Fanø er for primær for mindre børn ca. 8-9 år og ned til (3)4 år og forældre har slet ingen adgang. 🙂

Vi mødes kl 10.00-ca. 15.00 4 dage i uge 26 2022 mandag, tirsdag, onsdag og torsdag med madpakke

I har selv et overnatningssted, som vi dog gerne hjælper med at finde. Vi kan anbefale lejligheder i Fanø Bad.

Der er altid drikkevarer, kiks, frugt til mellemmåltiderne.

ALLE aktiviteter tilpasses vejrforholdene og ret til ændringer i programmet forbeholdes derfor.

Pris: 1200 kr.  for een voksen og eet barn – efterfølgende barn fra 4 år –  550 kr  – Voksen 700 kr.

Prisen inkluderer snacks, frugt, drikkevarer, entreer, workshops og instruktører til de aktiviteter vi har planlagt. Hvis vi på grund af vejret må lave en helt alternativ plan B kan der blive en ekstra indgangs- eller busbillet som deltagerne selv må betale.

I medbringer selv madpakken til frokost som vi spiser i fællesskab

– Find FanøHøjskole @fanoeplus

Se billeder om PopUpHøjskolen i 2018