“PopUpHøjskole” i uge 26 2022

En Fanø-oplevelse for bedsteforældre og børnebørn  i  2022 i uge 26

Transportmidlet i de 4 dage er cykel og fx en ladcykel til de mindste.

En træt cyklist eller en der har defekt – barn eller voksen, – bliver hentet i bil med trailer, så der er ingen grund til bekymring, hvis man tænker at det måske er lidt for hårdt.

PopUpHøjskolen på Fanø er for primær for mindre børn op til 10 år  og forældre har slet ingen adgang. 🙂

Vi mødes kl 10.00-ca. 15.00 4 dage i uge 26 2022 mandag, tirsdag, onsdag og torsdag med madpakke

I har selv et overnatningssted, som vi dog gerne hjælper med at finde. Vi kan anbefale Fanø Night & Stay.

Der er altid drikkevarer, kiks, frugt til mellemmåltiderne.

ALLE aktiviteter tilpasses vejrforholdene og ret til ændringer i programmet forbeholdes derfor.

Pris: 1200 kr.  for een voksen og eet barn – efterfølgende barn fra 4 år –  550 kr  – Voksen 700 kr.

Prisen inkluderer snacks, frugt, drikkevarer, entreer, workshops og instruktører til de aktiviteter vi har planlagt. Hvis vi på grund af vejret må lave en helt alternativ plan B kan der blive en ekstra indgangs- eller busbillet som deltagerne selv må betale.

I medbringer selv madpakken til frokost som vi spiser i fællesskab

– Find FanøHøjskole @fanoeplus på Facebook

Billetsalg for at reservere pladser her https://www.place2book.com/da/sw2/sales/7vilex6i7g

Se billeder om PopUpHøjskolen i 2018