“PopUpHøjskole” uge 26 2022

En Fanø-oplevelse for bedsteforældre og børnebørn afholdes mandag i uge 26 2022 for 7. gang med udgangspunkt i Nordby på Fanø.

Transportmidlet i de 4 dage er cykel og fx en ladcykel til de mindste. Hvis du ikke cykler som voksen kan du være på scooter versus i bil.

En træt cyklist eller en der har defekt – barn eller voksen, – bliver hentet i bil med trailer, så der er ingen grund til bekymring, hvis man tænker at det måske er lidt for hårdt.

PopUpHøjskolen på Fanø er for børn ned til (3)4 år og forældre har ingen adgang.

Vi mødes kl 10.00-ca. 15.30 4 dage i uge 26 2021 mandag, tirsdag, onsdag og torsdag med madpakke

I har selv et overnatningssted som vi dog gerne hjælper med at finde. Vi kan anbefale lejligheder i Fanø Bad.  Snak eventuelt med FanoStrand.com

Der er altid drikkevarer, kiks, frugt til mellemmåltiderne.

ALLE aktiviteter tilpasses vejrforholdene og ret til ændringer i programmet forbeholdes derfor.

Pris: ca 1250kr.  for een voksen og eet barn – efterfølgende barn fra 4 år –  550 kr  – Voksen 700 kr.

Prisen inkluderer snacks, frugt, drikkevarer, entreer, workshops og instruktører til de aktiviteter vi har planlagt. Hvis vi på grund af vejret må lave en helt alternativ plan B kan der blive en ekstra indgangs- eller busbillet som deltagerne selv må betale.

I medbringer selv madpakken til frokost

Se flere oplysninger på Facebook  – Find FanøHøjskole @fanoeplus

Se billeder om PopUpHøjskolen i 2018