“PopUpHøjskole” uge 27 2019

En Fanø-oplevelse for bedsteforældre og børnebørn der afholdes mandag 1.7 – torsdag 4.7  i uge 27 2019 for 4. gang med udgangspunkt i Nordby på Fanø.

Køb billetter her

Cyklen er transportmidlet i de 4 dage og brug fx en ladcykel til de mindste. Hvis du ikke cykle som voksen kan du være på scooter versus i bil.

En træt cyklist eller en der har defekt – barn eller voksen, – bliver hentet i bil med trailer, så der er ingen grund til bekymring, hvis man tænker at det måske er lidt for hårdt.

PopUpHøjskolen på Fanø er for børn ned til (3)4 år og forældre har ingen adgang.

Vi mødes kl 10.00-16.30 hver dag  – dog tirsdag fra 12.00 til 19.00 og I har selv et overnatningssted som vi dog gerne hjælper med at finde. Vi kan anbefale lejligheder i Fanø Bad.  Snak eventuelt med FanoStrand.com

Der er altid drikkevarer, kiks, frugt til mellemmåltiderne og frokost eller aftensmaden er varieret og tilpasset at det er børn der skal spise.

ALLE aktiviteter tilpasses vejrforholdene og ret til ændringer i programmet forbeholdes derfor.

Pris: 999kr.  for een voksen og eet barn – efterfølgende barn fra 4 år –  500 kr  – Voksen 575 kr.

Prisen inkluderer mad, snacks, drikkevarer, entreer, workshops som vi har planlagt. Hvis vi på grund af vejret må lave en helt alternativ plan B kan der en ekstra indgangs- eller busbillet som deltagerne selv må betale.

Program for uge 27  – 1.-4. juli 2019:

Mandag 1.7

Kl. 10-12 Velkomst og cykeltur – Kl. 12.00 Frokost – Kl 13.00 Heste-eftermiddag med aktiviteter, lege og læring om hesten Kl.15.45 Cykeltur hjem til Nordby.

Tirsdag 2.7

Kl.12.00 Cykeltur til stranden, spil, leg og fotosafari og frokost på stranden hvis vejret tillader det. Kl.15.00 Videre til bålhuset i Nordby hvor vi skal lave mad i fællesskab under primitive forhold. Bålsange, historie og sanglege. Slutter ca 19.00

Onsdag 3.7

Kl.9.30- Kl. 10.00 Afgang mod Sønderho på cykel i langsomt tempo forhåbentlig i medvind (eller bil) – Vadehavsvandring  med naturvejleder. Frokost i det grønne OG det hele er helt afhængig af vejret !!!  Kl. 13.00 Besøge Peter og Ren Strands udstilling af havfald og kører ind over Skovlegepladsen hjem med lange pauser (Vi tænker at der kan være tale om transport med bil/trailer den ene eller den anden vej for voksne og børn der synes det er for langt).

Torsdag 4.7 2019

Ø-LYMPIC  Kl. 10.00 Cykelkonkurrencer, Store legedag, gamle spil Kl 12.00 Frokost og Lysbillede værksted. Spil fortsat  Rundbold for alle. Kl. 15.30 tak for denne gang og måske ses vi til næste år samme tid.

Se lidt om PopUpHøjskolen i 2018

Tilmelding fanoeplus@mail.dk – Oplysning på mobil 29262597

Køb billetter her

Brug eventuelt denne formular hvis du vi vide mere: