Information

Svar på mange praktiske spørgsmål

Her skal I bo……

Vi skal bo 500 meter fra Nordby på den nedlagte Søfartsskole og Efterskolen der nu hedder Fanø Night&Stay, Vangled 32, 6720 Fanø.  Se mere på https://fanoestay.dk

Bygninger er tip-top i orden i et-plan og med undervisningslokaler, dagligstue og spisesal.

Vi bliver alle indkvarteret på moderne værelser med linned og håndklæder og alle med eget bad og toilet. Dobbelt eller enkelt værelser.

Ekstra overnatning er en mulighed….

Hvis du har lyst til at blive længere på Fanø, så kan man bestille ekstra overnatninger m. morgenmad før og/eller efter højskolen, direkte hos Fanø Night&Stay Email: info@fanoestay.dk   – Husk at skrive: ”FanøHøjskole” for så er det er meget billigere da du får samme værelse.

Ankomst til Fanø …..

Der går bus til Fanøfærgen fra Esbjerg station, men en taxa i Esbjerg er også en mulighed.  FanoeLinjen.dk se fartplan, afgår som oftest hver ca 20. minut 00.10 00.30 og 00.50 mellem tidlig morgen og kl. 18.00 og derefter på minuttal 40-60. Man KAN ikke bestille billet. Alle færgeafgange er bilfærge og tag bare bilen med for det koster kun godt 200 inklusiv alle passagerer og man får kun en billet til overfarten og hjemturen er gratis. Hvis du er gående og 65+ så bed om pensionistpris (20kr.) hvis du mener dig berettiget til det og husk at cykler er gratis.

Glimt fra førstedagen

Slået op af Grethe Laumand i Fredag den 5. oktober 2018

Mad og forplejning….

Alle måltider og lidt ind imellem serveres og har du særlige behov så sig til.

Står du meget tidlig op så tænd for kaffen og find lidt brød og ost i køleskabet

Alle måltider  – Morgenmad, frokost og aftensmad. Fra mandag til frokost til torsdag med frokost og kaffe.  Kaffe og te med aftenkage- vand og saft hele døgnet.

Smag på Fanø kringle og få opskriften med hjem, oplev Fanø øl og smag på andre Fanø produkter som Fanø laks, honning og på grillen lægger vi en aften Fanø pølser fra lokalt kvæg. Drikkevarer på egen regning.

Altid frugt og småkager Kaffe the og saft

Påklædning og udstyr….

Varmt tøj, praktisk tøj, udefodtøj, indesko, måske et tæppe, regntøj og gummistøvler til fx Østerstur, Vadhavstur eller Bunkersturen, måske en lommelygte, musikinstrument. Cykel er en god ide selv at medbringe hvis du vil cykle og ellers kan de lejes. Har du en højskolesangbog så tag den med, men ellers har vi selvfølgelig. Medbring gerne Smartphone eller Ipad som du måske får et par tips til undervejs.

Depositum og betaling …….

Pris varierer for de forskellige kurser og der er forskel på at bo på enkelt eller dobbeltværelse. Prisen inkluderer foredrag, udflugter, entreer og fuld forplejning (ikke drikkevarer).

Depositum er 1000 kr. som du kan indbetale på konto: 7051 0000151411 som tilmelding . I tilfælde af din egen aflysning 8 uger før får du pengene retur og ellers kr. 500,- af dit depositum.

Endelig restbetaling laver du bare i ugen før på konto: 7051 0000151411

På nogle kurser får abonnenter ved Jyske-Fynske Medier rabat, men så skal man tilmelde sig ved den pågældende avis der fratrækker rabatten ved betaling.

Medbring altid godt humør og nysgerrighed

Og bare for en orden skyld så deltager du på eget ansvar – og vi passer på hinanden

 Vi glæder os til at se jer Mads Thybo Hansen FanøPlus FanøHøjskole, Niels Ole Frederiksen i samarbejde Jysk-FynskeMedier der giver rabat til abonnenter hvis du tilmelder dig gennem LæserBonus

Har du spørgsmål eller kommentarer så kontakt os

Mads Thybo:  fanoeplus@mail.dk Eller ring på 29 26 25 97.

Ret til ændringer i programmerne i forhold til vejr og vind forbeholdes.

Tilmeld dig